Wij zijn Silke & Rick!

Met veel plezier openen wij dagelijks de deur van ons Café – Restaurant.

Wie zijn wij? We stellen ons graag even voor:

Wij zijn Rick en Silke. Sinds 4 juni 2017 uitbaters van Café – Restaurant Aan de Kirk.

Rick, geboren en getogen in Roggel, is Chef-kok van beroep en voordat we Aan de Kirk overnamen werkte hij met veel plezier in enkele bekende restaurants in Roermond. Hier heeft hij zijn passie voor de Italiaanse keuken ontdekt. Dit zie je ook terug in sommige van onze gerechten en buffetten.

In 2019 vroeg hij Silke ten huwelijk en op 11 november 2020 zijn wij dan ook getrouwd op het gemeentehuis in Leudal.

Silke, geboren en getogen in Neer, is in 2012 afgestudeerd aan de Hoge Hotelschool Maastricht en heeft daarna enkele jaren als plaatsvervangend hotelmanager gewerkt. Ze heeft altijd al voor zichzelf willen beginnen maar pas toen ze Rick tegenkwam begon deze droom vorm aan te nemen.

Samen een droom laten uitkomen

Samen zochten we een hele tijd naar een geschikte locatie en in 2017 vonden we deze. Café Aan de Kirk in Horn had alle potentie om ons Café – Restaurant te beginnen.

We begonnen met enkele dagelijks wisselende gerechten maar inmiddels is ons aanbod uitgegroeid tot een veelzijdige lunchkaart, een dagelijks wisselende dinerkaart, een toegankelijke Pub food kaart, een borrelkaart voor de kleine trek, meerdere cateringmogelijkheden en een uitgebreide bier en cocktailkaart.

Wij nodigen jullie van harte uit om iets te komen proberen van ons uitgebreid assortiment!

See you @ Aan de kirk!