In ons café is altijd wat te beleven.

Jong en oud komen hier samen en genieten van een heerlijk koud biertje, een goed glas wijn of een verfrissende cocktail. Bestel een lekker hapje van onze Pubfood kaart of onze uitgebreide borrelkaart.

Kom een gezellig potje darten, leg samen een kaartje of sluit je aan bij onze spaarkas en ga gezellig mee op onze jaarlijkse uitjes.

In onze warme huiselijke sfeer voelt iedereen zich thuis. Of je alleen bent of samen met een groepje.

Gezelligheid kent bij ons geen tijd!

Onze Bieren

Met trots schenken wij in ons café Lindeboom bier. Lindeboom is het bier van Hier. Van Limburg, van alle cafés, restaurants, verenigingen en evenementen die met trots Lindeboom schenken of tappen. Het is bier zonder opsmuk, maar met smaak, eigenheid en karakter.

Ook aan speciaal bieren heeft Lindeboom geen tekort. Hun Gouverneur lijn behelst een wijde selectie van de lekkerste speciaalbieren. Van Blond tot Dubbel en van Stout op hout tot een feestelijke Speciale 140.

Regelmatig wint de Lindeboom verschillende prijzen met hun speciaal bieren op nationale en internationale  bierwedstrijden.

Wij nodigen u graag uit om onze selectie bieren te komen proeven!

Onze Wijnen

Wijnhuis I Castelli Venetië

In 1530 schreef Luigi Da Porto zijn eerste versie van zijn roman over Romeo en Juliet in zijn Villa in Montorso Vicentino. Hij haalde hiervoor zijn inspiratie uit de twee nabij gelegen kastelen van Montecchi en Capuleti. Vandaag de dag wordt deze villa gebruikt om de heerlijkste wijnen te produceren van zijn eigen wijngaard.

Wij nodigen u van harte uit om zelf de smaak van Italië te komen proeven met onze heerlijke Pinot Grigio of Pinot Grigio blush

Lees hier ons laatste nieuws

  • gepubliceerd op: 28 november

    Woensdag enkel het Café geopend

  • gepubliceerd op: 5 november

    Gewijzigde openingstijden in November

  • gepubliceerd op: 4 november

    Vrijdag 4 en zaterdag 5 november is onze keuken gesloten